Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Δελτίο Τύπου Himaira



ΘΕΜΑ: Απαράδεκτη επίθεση.. Γιατί???

…Είναι απαράδεκτο, Ριτσα , να "κλέβεις" οτιδήποτε, στην περίπτωση αυτή την αγγελία μου, και να την βάζει με trademark Himaira, χωρίς να σου έχει ζητηθεί και χωρίς να ρωτήσεις αν επιτρέπεται... Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα μπορούσες απλώς να κάνεις κοινοποίηση την δική μου αγγελία και όχι να την "κάνεις" Χίμαιρα... Ποσα άλλα τετοια έχεις κάνει άραγε.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.... Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος σε περιμένει...Και για τις υπόλοιπες φίλες μου σας παραθέτω την αγγελία μου όπως την έβαλα για φίλη μου και με το τηλέφωνο που όπως ξέρετε είναι το δικό μου.... http://www.facebook.com/note.php?note_id=92075202955&id=1154458085&ref=mf....


Σήμερα είναι μια μέρα που ντρέπομαι να λέω ότι είμαι φιλόζωη.
Ντρέπομαι γιατί βλέπω προσωπικές επιθέσεις χωρίς νόημα.
Ντρέπομαι γιατί αντί να κοιτάμε να βοηθήσουμε τα ζώα, κοιτάμε την προσωπική μας προβολή.
Λυπάμαι πολύ που βλέπω άτομα τα οποία παραδεχόμουν για την φιλοζωία τους, τώρα να τα κοιτάζω με υποψία..
Αναφέρομαι στο περιστατικό που έγινε ανάμεσα στην Αδέσποτη Κούκλα και στην Ρίτσα Ανεστοπούλου μέσω facebook.
Λυπάμαι πολύ για την επίθεση που δέχτηκε η Ρίτσα για την αφίσα μας, για την οποία δεν ευθύνεται μιας και τις αφίσες τις φτιάχνω εγώ.
Λυπάμαι πολύ που η προσπάθεια μας να βρούμε τον Madox, κατέληξε σε προσωπικό πόλεμο και απειλές.
Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι παραποιούνται στοιχεία και γεγονότα.
Όλοι ξέρουν ότι οι αγγελίες από εμάς φεύγουν προς αφισοκόλληση σε αυτή την μορφή. Ποτέ δεν παραποιήσαμε στοιχεία ή φωτογραφίες.
Το trademark που βάζουμε στις φωτογραφίες δεν τις κάνει δικές μας και είναι διακριτικό. Δεν αναφέρουμε πουθενά στην αγγελία ότι είναι δικό μας το σκυλί, και φυσικά στην αγγελία που είδαμε δεν αναφερόταν το όνομα της Αδέσποτης Κούκλας. Βέβαια όπως είδα σήμερα, η φωτογραφία του Madox στο προφίλ της, έχει αλλάξει και μετατράπηκε σε αφισούλα, γιατί όπως βλέπετε η φωτογραφία που χρησιμοποιήσαμε δεν είναι αυτή που υπάρχει στο προφίλ της Αδέσποτης. Γιατί?? Γιατί απλά παραποιήθηκαν και σβήστηκαν στοιχεία..
Χτες όμως δεν ήταν έτσι. Ήταν απλά μια αγγελία χωρίς όνομα που έγραφε επείγον για προώθηση. Και αυτό κάναμε. Την προωθήσαμε στην ευρύτερη περιοχή σε εθελοντές μας για αφισοκόλληση για να βρεθεί ο Madox.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι απειλές περί Υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν θέση εδώ…
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος απέναντι σε ένα άτομο που απλά προώθησε την δικιά μας αφίσα.. ίσως γιατί δεν προώθησε της Αδέσποτης με το όνομά της να φαίνεται????
Στο μυαλό μου γεννιούνται πολλές απορίες, αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο με τέτοια άτομα..
Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω το τοπίο για να ξέρουμε ποιοι είμαστε….
Και μια τελευταία ερώτηση… Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού εγκλήματος που περιμένει την Ρίτσα?????
Ντροπή μας..
Ύστερα από το συμβάν αυτό, θα παρακαλούσα τα μέλη μας, τους εθελοντές μας και τους φίλους που μας εμπιστεύονται τις αγγελίες τους, να μας ενημερώνουν σε περίπτωση που δεν θέλουν να προωθηθεί με τον δικό μας τρόπο η αγγελία τους.
Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι εμείς δεν κάνουμε απλά προώθηση αγγελιών μέσω ίντερνετ. Εμείς παράλληλα ψάχνουμε στις περιοχές για το κατοικίδιο τους.
Όποιος επιθυμεί απλά μια προώθηση υπάρχουν πολλά σάιτ και γκρουπ που κάνουν πολύ καλή δουλειά..


Με εκτίμηση
Christiana Berg
Ιδρύτρια και πρόεδρος ΔΣ
Himaira
Animal Welfare Association
Αρ. Πρωτοδικείου 1794/2008
http://www.himaira.gr/
[t]: 6939 063535
detectivehimaira@yahoo.gr himaira@himaira.gr
Άγκυρα Λέρου 85400
Δωδεκάνησα