Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εκλεψαν μέχρι και τσάντα με... γάτα

Εκλεψαν μέχρι και τσάντα με... γάτα

Τώρα... κλέβουν και γάτες!

Τη βοήθεια όλων για να επιστρέψει το αγαπημένο της κατοικίδιο στο σπίτι ζητά μια οικογένεια. Το γατάκι αρπάχτηκε μέσα από το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών του, τη στιγμή που επέστρεφαν από τον κτηνίατρο. Ενας μοτοσικλετιστής, που είχε βάλει πιθανότατα στο μάτι την τσάντα μεταφοράς του γάτου, προσέγγισε το Ι.Χ. από την πλευρά του συνοδηγού, έσπασε το τζάμι -πιθανότατα με σιδηρογροθιά- και άρπαξε την τσάντα.

Ο «τσαντάκιας» θεωρούσε προφανώς ότι πρόκειται για γυναικεία τσάντα, καθώς το σχέδιό της έμοιαζε με γνωστή μάρκα. Οταν την πήρε στα χέρια του όμως θα διαπίστωσε ότι μέσα δεν διέθετε ούτε χρήματα ούτε πορτοφόλι.

Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Το γατάκι ήταν πιθανότατα ακόμη ζαλισμένο από τη νάρκωση, καθώς νωρίτερα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον βρει τον γάτο τους, που ονομάζεται Φουφούκος, να τον κρατήσει και να επικοινωνήσει μαζί τους. Στο κολάρο του υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: