Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΠΙΤΜΠΟΥΛΑΚΙΑ ΛΑΤΡΕΥΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ!



Πιτμπουλάκια λατρευτά και φιλικά

«Γεννήθηκα για να... σε αγαπώ», «Γεννήθηκα για να... παίζουμε», «Γεννήθηκα για να... σε προστατεύω»...

Γεννήθηκα για πολλά... Σίγουρα όμως δεν γεννήθηκα για να συμμετέχω σε κυνομαχίες, δεν γεννήθηκα για να επιτίθεμαι σε ανθρώπους, δεν γεννήθηκα να γίνω σκύλος-δολοφόνος, όπως πολλοί νομίζουν. Αν τα πίτμπουλ μιλούσαν, αυτό ακριβώς θα έλεγαν!

Με μια καταπληκτική φωτογραφική καμπάνια το Pitbull-Rescue.gr. υπερασπίζεται αυτή τη λατρεμένη και ιδιαίτερα παρεξηγημένη φυλή, με σκοπό να διαψεύσει τη φήμη που έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια για τα πίτμπουλ, σύμφωνα με την οποία «είναι επιθετικά προς τον άνθρωπο», και ταυτόχρονα να διευρύνει το δίκτυο των φίλων της φυλής προκειμένου να βρεθούν οικογένειες για τους σκύλους της συγκεκριμένης ράτσας, που έχουν διασωθεί από τους δρόμους, από κυνομαχίες και κακοποιήσεις.

Με τη βοήθεια εθελοντών φωτογράφων, αλλά και ανθρώπων που μοιράζονται ήδη τη ζωή τους με πίτμπουλ, η ιστοσελίδα -που δημιουργήθηκε έχοντας αποκλειστικό στόχο να βοηθήσει τα ...ορφανά τετράποδα της φυλής να βρουν οικογένειες που να τα αγαπούν- στοχεύει να μη συμβεί στην Ελλάδα ό,τι συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου: να βρίσκεται δηλαδή η φυλή υπό διωγμό.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες της καμπάνιας απαθανατίζουν έναν 30χρονο με τατουάζ και τα δύο δήθεν άγρια πίτμπουλ του, κι ένα 18χρονο κορίτσι με ένα άλλο πίτμπουλ φανερώνουν πόσο τρυφεροί είναι οι τετράποδοι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης φυλής. Και στέλνουν το μήνυμα...«Αγαπήστε και εσείς ένα αδέσποτο pit bull και αλλάξτε τη ζωή σας για πάντα».

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» δεν λένε; Στην περίπτωση αυτή οι λέξεις και τα συναισθήματα είναι πολύ περισσότερα. Α.Κ.Μ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169218

Δεν υπάρχουν σχόλια: