Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

e-pet- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=194541
Είστε υπερήφανοι για τα καμάρια σας; Θέλετε να μοιραστείτε με όλους τα σκέρτσα, τα κόλπα, τις τσαχπινιές, τις αστείες και τις τρυφερές τους στιγμές; Υπάρχει τρόπος και μάλιστα ακούει στο ...όνομα στο www.pettube.com. με σήμα το γατάκι και το σκυλάκι. Κάντε εγγραφή, καταχωρίστε τα βίντεο των πλασμάτων με τα οποία μοιράζεστε την κάθε σας μέρα και... ξεφύγετε από τη θλιβερή πραγματικότητα κάνοντας οπτικό pet-therapy με τα κατοικίδια των άλλων χρηστών. Αν αγαπάτε τα ζώα, είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο σας κανάλι. Ακόμη κάθεστε;

Σύμφωνα με τους επαΐοντες, συμβαίνει σε κάποια χρώματα σκύλων και σε κάποιες ράτσες. Κανείς δεν μπορεί όμως να εγγυηθεί ότι δεν θα συμβεί και στο δικό μας σκύλο όταν μεγαλώσει. Το deaf dog education action fund έχει δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα για να κάνει τη ζωή των σκύλων με προβλήματα ακοής και των ανθρώπων με τους οποίους συζούν ευκολότερη. Μάθετε τα πάντα για το ζήτημα, δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να επικοινωνείτε με κωφούς σκύλους και δείτε τα σήματα επικοινωνίας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο, αχρείαστο να ναι! www.deafdogs.org.

Δεν έχετε χρήματα για το γυμναστήριο, αλλά ούτε χρόνο για να πάρετε ανάσα; Θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό με το σκύλο σας; Πώς σας φαίνεται η doga; Η dog yoga ή αλλιώς το κάνετε γιόγκα μαζί με το σκύλο σας; Πατήστε www.ehow.com/videos-on_1357_dog-yoga-poses-positions.html και κάντε γυμναστική στο σπίτι σας. Δεκαπέντε δωρεάν βίντεο σας δείχνουν πώς να εξασκηθείτε και να αφήσετε το σκύλο σας να νιώσει άνετα. Ο σκοπός δεν είναι να κάνετε τον πιστό σας φίλο άψογο γιόγκι αλλά να του επιτρέψετε να εμπλακεί όσο περισσότερο γίνεται στη ζωή σας.
Αργυρώ Κ. Μώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: