Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

e-pet

e-pet
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=196718
• Facebook εσείς, www.doggyspace.com εκείνος. Ετσι ονομάζεται το νέο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον πιστό φίλο του ανθρώπου. Γεννήθηκε σαν ιδέα στο μυαλό των εμπνευστών του, όταν διαπίστωσαν ότι πολλοί χρήστες του facebook ουσιαστικά είχαν φτιάξει στο δικό τους προφίλ, προφίλ για το τετράποδό τους. Και κάπως έτσι τα κατοικίδια μπορούν να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, να ανταλλάσσουν ενδιαφέροντα και, γιατί όχι, να κανονίζουν ραντεβού για παιχνίδια σε πάρκα, ανάλογα με την περιοχή τους!

• Ψάξε για τα αγαπημένα σου ζώα και μάθε τα πάντα γι’ αυτά. Στο http://kids.nationalgeographic.com/kids/ τα παιδιά σας μπορούν να βρουν τα πάντα για τα αγαπημένα τους ζώα και να μάθουν γι’ αυτά εξασκώντας παράλληλα και τα αγγλικά τους. Βίντεο, παιχνίδια, κουίζ, παζλ, πληροφορίες, ειδήσεις, φωτογραφίες για παιδιά, αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά με την εγγύηση του national geographic. Ψάξτε το και εσείς και δεν θα χάσετε!

• Σας αρέσει να φτιάχνετε εσείς ό,τι χαλάει στο σπίτι σας; Πιάνουν τα χέρια σας και θέλετε μόνο εσείς να ασχολείστε με οτιδήποτε αφορά στα κατοικίδιά σας; Πληκτρολογήστε www.doityourself.com/scat/petsg, πατήστε enter και ιδού: θα βρείτε τα πάντα για σκύλους, γάτες, οδικά πτηνά, ενυδρεία, κουνελάκια και άλλα μικρά ζώα. Κατασκευάστε μόνοι σας το σκυλόσπιτο του πιστού σας φίλου, φτιάξτε το ονυχοδρόμειο της γάτας σας, βρείτε οδηγίες για γρήγορη και εύκολη λάντζα στο σπίτι, μάθετε πώς να καθαρίσετε με ασφάλεια τα αφτιά του σκύλου σας, δημιουργήστε τις δικές σας λιχουδιές για τον παπαγάλο σας και υπερηφανευθείτε ότι τα κάνατε όλα με τα χεράκια σας!
ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: