Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑ



Κάντε κλικ στη ζωοφιλία http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24%2F09%2F2010&s=an8rwpina&c=ellada
Τρέχει και σας φέρνει τη βούρτσα του κάθε φορά που πιάνετε στα χέρια σας τη φωτογραφική σας μηχανή; Ποζάρει μπροστά της μόλις τον χτενίζετε και αρχίζει τα σκέρτσα; Μην καλέσετε κτηνίατρο! Κάποιος γάβγισε στο σκύλο σας τα νέα. Δεν τα μάθατε;

Μοντέλο ο Ρομέο, υποψήφιος για βραβείο Μοντέλο ο Ρομέο, υποψήφιος για βραβείο Η Φιλοζωική Κρήτης γιορτάζει... την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μαζί με τα 15 χρόνια του έργου της, για ένα καλύτερο μέλλον για τα ζώα της Κρήτης και όχι μόνο, και μας καλεί όλους να «απαθανατίσουμε την ομορφιά της ζωής των ζώων». Ακόμη κάθεστε; Τρέξτε γρήγορα... Φορτίστε τις ψηφιακές σας μηχανές και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. «Αστεία ζώα», «Κατοικίδια και άνθρωποι», «Γενική ζώων», είναι οι κατηγορίες της ζωο-φωτογραφίας.

Προσοχή! Οι φωτογραφίες, ανεξαρτήτως μοντέλου (σκύλος, γάτα, άλογο, κ.ά.) και κατηγορίας, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 2 ΜΒ. Μην ξεχάσετε όμως να κρατήσετε το πρωτότυπο σε μεγάλη ανάλυση, διότι αν φτάσετε στον ημιτελικό θα σας το ζητήσουν.

Στο e-mail με το οποίο θα στείλετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες -μέχρι 5 ανά άτομο- γράψτε στο θέμα (subject) σε ποια κατηγορία ανήκει. Διαφορετικά η φωτογραφία σας θα ενταχθεί αυτόματα στην κατηγορία «Γενική ζώων». Συμπληρώστε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο (κατά προτίμηση κινητό) και στείλτε το mail σας μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Σεπτεμβρίου στο info@filozoiki.gr.

Οι νικητές θα ανακηρυχθούν από κριτές που ειδικεύονται στο χώρο της φωτογραφίας και από εθελοντές της Φιλοζωικής Κρήτης. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Λιονταριών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι τρεις νικητές θα βραβευτούν με μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ.
Α.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: