Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

e-pet-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=206153
• Θέλετε να αγοράσετε έναν όμορφο πίνακα για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας; Ενα πραγματικά σπάνιο –μοναδικό– έργο με την υπογραφή του καλλιτέχνη; Μπείτε στο http://shoreservice dogs.com/ και δείτε τον επί το έργον. Οι τετράποδοι ζωγράφοι είναι σκύλοι βοήθειας για ανθρώπους με κινητά προβλήματα. Τα χρήματα από τα έργα τους χρησιμοποιούνται για να εκπαιδευτούν είτε σκύλοι που ζούσαν σε καταφύγια είτε τα κατοικίδια ανθρώπων με αναπηρίες προκειμένου να τους βοηθούν στην καθημερινότητά τους. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή.

Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τους τετράποδους ζωγράφους (http://www.youtube.com/watch?v=mxqsdy7r9YM&feature=player_embedded).

• «Θεωρείτε ότι είναι αδύνατη η εκπαίδευση της γάτας; Και όμως, δεν είναι, μας απαντούν στο www.cattraining.com Θέλετε βοήθεια και συμβουλές από ειδικούς; Είστε στη σωστή ιστοσελίδα. Αν η γατούλα σας δεν μαθαίνει να πηγαίνει στην άμμο εκεί θα βρείτε το δρόμο... Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη γλώσσα του σώματος της γάτας σας, τι σημαίνει το κάθε νιάου, πώς να διασφαλίσετε την ασφάλειά της στο σπίτι και να τη συνδυάσετε με τη διασκέδασή της, πώς να κάνετε το παιδί σας τον καλύτερο φίλο του γατιού σας και άλλα πολλά. Νιαρ!

• Σας τη δίνει να ακούτε συνέχεια ονόματα όπως Ρεξ, Φλάφι ή Πάπι; Αλλά από την άλλη δεν μπορείτε να φωνάζετε στο σκύλο σας «Ερωτα, γύρνα πίσω»! Το www.dog-names.us. είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός... νονός, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε όνομα για το σκύλο σας και να βγείτε από τη δυσκολία της έλλειψης φαντασίας. Ξένο αναγκαστικά, αφού το site είναι αμερικάνικο. Διαλέξτε κατηγορία (τέχνες, Ιστορία, χαρακτήρες κ.ά.), επιλέξτε το φύλο και κάνετε submit. Μια σειρά από ονόματα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας για να διαλέξετε.
ΑΡΓΥΡΩ Κ ΜΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: