Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

e-pet- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=207429
• Προσπαθείτε να φωτογραφήσετε το σκύλο ή τη γάτα σας, αλλά δεν τα καταφέρνετε ποτέ; Σας γυρίζει το κεφάλι επειδή στρεσάρεται από αυτό το άγνωστο αντικείμενο που κρατάτε στα χέρια σας; Μην απελπίζεστε, υπάρχει λύση. Πληκτρολογήστε http://digital-photography-school.com/9-pet-photography-tips και ακολουθήστε αυτά τα εννιά απλά βηματάκια. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας στη φωτογραφία, απαθανατίστε με ευκολία τους τετράποδους σταρ της ζωής σας και απολαύστε το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!

• «Στραμπούληξε το πόδι του; Χτύπησε τα νύχια του και αιμορραγεί; Επαθε υποθερμία; Και δεν μπορείτε να βρείτε τον κτηνίατρο; Τα ατυχήματα συμβαίνουν συνήθως αργά τη νύχτα λες και το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας. Μην παθαίνετε πανικό. Στο www.petalert.com.au/faid/fa17.php θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για να δώσετε τις πρώτες βοήθειες στον πιστό σας φίλο. Οδηγίες για κάθε περίπτωση ξεχωριστά με λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Αχρείαστο να ’ναι, αλλά ρίξτε του μια ματιά. Καλό είναι να μάθουμε, πριν πάθουμε.

• «Η έκφραση "καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή" είχε βγει πριν εμφανιστούν αυτοί που κάνουν πειράματα σε ζώα». Η φράση ανήκει στον Αρκά και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Θέλετε να μάθετε γιατί; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stopanimaltests.com και θα μάθετε τα πάντα γι’ αυτήν τη ντροπή που ακούει στο όνομα πειραματόζωα. Διαβάστε τι συμβαίνει στα πειραματικά εργαστήρια, ποια ζώα χρησιμοποιούνται, πώς μπορείτε να βοηθήσετε, παρακολουθήστε τις καμπάνιες και τις έρευνες των ζωόφιλων. Μη δείτε τα βίντεο αν δεν διαθέτετε γερό στομάχι!
Αργυρώ Κ. Μώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: