Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

Μην το χάσετε!

Kαι για τα κατοικίδια, και για τα οικόσιτα, και για τα παραγωγικά και για τα άγρια ζώα; Μα ποια είναι, τέλος πάντων; Είναι η Ζωογραφία! Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ψηφιακό κανάλι Prisma+ της κρατικής τηλεόρασης για όσους αγαπούν τα ζώα.

Συντονιστείτε κάθε Τρίτη απόγευμα, από τις 6.30 έως τις 7.30, καθίστε μπροστά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, πάρτε αγκαλιά τα κατοικίδιά σας και απολαύστε την. Η εκπομπή μεταδίδεται και με υπότιτλους, και με ηχητική αφήγηση, και στη νοηματική για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Είναι ζήτημα πολιτισμού.

Η ιδέα είναι της Ελένης Κεφαλοπούλου, που παρουσιάζει και την εκπομπή, και η σκηνοθεσία του Αρη Φωτιάδη. «Επώνυμοι» σκύλοι με τους δίποδους κολλητούς τους, όπως η Σαρδέλα των «Ράδιο αρβύλα», η Βόλτα του Αντ.Καφετζόπουλου, ο Μάρκος της Μ. Αλικάκη, θα παρελάσουν από την οθόνη σας... Θα ρίξετε μια βουτιά στα ενυδρεία. Θα γνωρίσετε τον πασίγνωστο Χουζούρη από το «Γατόσπιτο», θα... επισκεφθείτε ένα γηροκομείο για ιπποειδή. Θα διαπιστώσετε πώς είναι η συμβίωση με μια τυφλή και επιληπτική γατούλα, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα γουνοφόρα ζώα. Θέματα χρηστικά και όχι μόνο, πάντα μέσα από τη φιλοζωία.

Αν χάσετε κάποιο επεισόδιο, μην ανησυχείτε. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη το πρωί της Τετάρτης στις 10.30.

Αν τώρα δεν μπορείτε να δείτε τα ψηφιακά κανάλια, μη στεναχωριέστε. Από τις 21 Νοεμβρίου θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 14.45 από την ΕΤ1. Ανυπομονούμε!
Αργυρώ Κ. Μώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: