Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

e-pet ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet

• Τι θέλει να σας πει η γάτα σας όταν κάνει πίσω τα αφτάκια της; Οταν κάνει πίσω τα μουστάκια της, γυρνάει την κοιλίτσα της ή ξαπλώνει με περισσή άνεση πάνω στο «ΕΨΙΛΟΝ» τη στιγμή που το διαβάζετε; Κάντε κλικ στο http://www.bandofcats.com/21-cat-behaviors-32-cat-sounds-and-their-secret-meaning/ και πάρτε την απάντηση… Για την ακρίβεια τις απαντήσεις. Είκοσι μία φωτογραφίες –εικόνες που βλέπετε καθημερινά όσοι συγκατοικείτε με τα μικρά αιλουροειδή– και 32 συνηθισμένοι ήχοι με τις εξηγήσεις τους φανερώνουν όσα νιώθουν και θέλουν να μας πουν με τη γλώσσα του σώματός τους ή τη φωνή τους. Γιατί νιάου από νιάου διαφέρει!

• Η Αννα, η Μπιάνκα, ο Μπόμπι, ο Κάρλο, η Ντάλια, ο Φοίβος και τα άλλα... παιδιά έχουν τη δική τους (διαφορετική) ιστορία. Εχουν όμως ένα κοινό: Φιλοξενούνται και στο καταφύγιο και στην ιστοσελίδα του φιλοζωικού σωματείου με έδρα την Πυλαία, «Η αγάπη». Επισκεφθείτε το http://www.love4pets.gr/?page_id=1033 και διαβάστε για τη ζωή τους. Πού ξέρετε, ίσως βρείτε στα μουσουδάκια τους το πλάσμα που θα σας αλλάξει τη ζωή! Με την ευκαιρία σερφάρετε και στις υπόλοιπες ενότητες του site. Θα βρείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ακόμη κάθεστε;

• Χαμστεράκι, αγάπη μου! Είναι έξυπνα, μικρά, καθαρά και αποτελούν το αγαπημένο κατοικίδιο των παιδιών. Το σκέφτεστε; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hamster.com και μάθετε τα πάντα γι’ αυτά τα λατρεμένα ξεχωριστά πλάσματα. Διαβάστε την ιστορία τους, κατανοήστε τις διαφορές των φυλών (Syrian hamster, Dwarf Campbell Russian hamster, Chinese hamster, Roborovskii hamster, Winter white Russian hamster), μάθετε πώς πρέπει να είναι τα κλουβάκια τους, τα πάντα για τη διατροφή τους, τη σωματική και την ψυχική τους υγεία. Θα βρείτε άρθρα για τους τρόπους που μπορείτε να τα κρατάτε σε φόρμα, τι χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένα και άλλα πολλά. Καλή συγκατοίκηση!
Αργυρώ Κ. Μώρου
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=222058

Δεν υπάρχουν σχόλια: