Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ



Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες
Διαμαρτυρία έξω από την Πολωνική πρεσβεία
ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πολωνική πρεσβεία στο Π. Ψυχικό πραγματοποιεί, τη Μεγάλη Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι, το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την προστασία των ζώων φάρμας.

Από την καμπάνια του Ελληνικού Ταμείου Μέριμνας Ζώων Από την καμπάνια του Ελληνικού Ταμείου Μέριμνας Ζώων Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει ταυτόχρονα σε 14 χώρες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας της "απροθυμίας της Πολωνίας να εφαρμόσει την απαγόρευση στις κλωβοστοιχίες για τις αυγοπαραγωγικές όρνιθες που θα εφαρμοστεί από 1η Ιανουαρίου 2012 σε όλη την Ε.Ε. Αν και είχαν 12 χρόνια να προετοιμαστούν, κάποιες χώρες ζητούν καθυστέρηση στην εφαρμογή της οδηγίας".

Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων αντιδρά σε οποιαδήποτε καθυστέρηση στην απαγόρευση κλωβοστοιχιών και καλεί όλους να παρευρεθούν στη διαμαρτυρία, στην οδό Χρυσανθέμων 22, "κατά της Πολωνικής πρότασης στην Ε.Ε για αναβολή της αλλαγής από κλωβοστοιχίες σε διευθετημένα κλουβιά σε χρόνο μελλοντικό και αόριστο".

"Θέλουμε η αλλαγή για τις κότες να γίνει όπως έχει υπογραφεί στη σχετική Οδηγία από το 1999 και να εφαρμοστεί κανονικά από 1/1/2012.Οχι άλλες καθυστερήσεις στην ευζωία των ορνίθων. Οποιαδήποτε καθυστέρηση σημαίνει ότι εκατοντάδες κότες θα συνεχίσουν να ζουν σε χώρος λιγότερο από ένα χαρτί Α4 μέχρι το τέλος της ζωής τους".

Για την εκστρατεία διαβάστε και: "Τι ξέρετε για τις κότες;", "Εκστρατεία του GAWF με τη βοήθεια όλων μας".

http://www.enet.gr/?i=animals-farm.el.home&id=268274

Δεν υπάρχουν σχόλια: