Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

e-pet

e-pet
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=189102
Eχουν σχέση οι γάτες με την τέχνη; Εχουν και παραέχουν! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι γάτες αποτελούν πηγή έμπνευσης και βρίσκονται παντού... στη λογοτεχνία, τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση... Το www.catisart.gr ήρθε ως «μια μικρή έμπνευση» και έγινε πράξη για δυο μεγάλες αγάπες της δημιουργού του «τις γάτες και το θέατρο». Επισκεφτείτε το, διαβάστε τις ιστορίες των ζώων (animal stories), χαζέψτε τις φωτογραφίες, δείτε τις συνεντεύξεις και ρουφήξτε κάθε του λέξη. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναγνωρίζει πως η γάτα μπορεί από μόνη της να είναι μορφή τέχνης.



* Συμβουλές, διαμαρτυρίες, χρήσιμα άρθρα, αγγελίες για ζωάκια που βρέθηκαν, χαρίζονται ή χάθηκαν και ειδική ενότητα για ζωάκια με ειδικές ανάγκες είναι μερικά μόνο από όσα περιέχει το www.strayshelp.gr. Kάντε τα σχόλια σας, πάρτε μέρος στα ερωτηματολόγια, βρείτε τα πάντα για τη νομοθεσία που αφορά στους αγαπημένους μας φίλους και βγείτε από τη δύσκολη θέση αν χρειαστεί να ψάξετε εφημερεύοντα και 24ώρα κτηνιατρεία. Σερφάρετε άφοβα. Οι σκύλοι και οι γάτες της ιστοσελίδας δεν δαγκώνουν ούτε βγάζουν νύχια... Μας βάζουν όμως να σκεφτούμε.
* Πως είναι τα σταχταράκια; Πως είναι ο μικρός μπούφος (Bubo bubo); Πως είναι ο ασημόγλαρος; Πως μπορείτε να δώσετε πρώτες βοήθειες σε άγρια πτηνά, σε νεοσσούς και τραυματισμένα άγρια ζώα; www.wild-anima.gr. Η ιστοσελίδα του συλλόγου προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής θα σας εκπλήξει, θα σας ...συστήσει με τα πλάσματα της άγριας ζωής που ζουν ανάμεσά μας, θα σας τσαντίσει με όσα κάνει το είδος μας σε βάρος της φύσης και θα σας συγκινήσει απίστευτα όταν τα πλάσματα αυτά επιστρέψουν υγιή εκεί όπου ανήκουν. Ακόμη να κάνετε κλίκ;

Αργυρώ Κ. Μώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: