Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

e-pet ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet

http://www.enet.gr/?i=animals-farm.el.home&id=217640

• «Τι κατοικίδιο πρέπει να πάρω;» Σας έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το ερώτημα; Αν ναι, καλώς. Αν όχι, κακώς! Διότι το πρώτο μέλημά μας πριν αποφασίσουμε να συγκατοικήσουμε με ένα κατοικίδιο είναι να διασφαλίσουμε πως θα έχει και τις βόλτες του και το χώρο του και το χρόνο του, καθώς και την κτηνιατρική του περίθαλψη. Πώς μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις; Απλό. Μπείτε στο http://www.quizrocket.com/what-pet-quiz/ και κάντε το κουίζ. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, γυρίστε αμέσως στις σελίδες υιοθεσιών της «Φάρμας» και προχωρήστε. Καλή συγκατοίκηση.

• Λέμε όχι στα παπαγαλόψαρα, τα βαμμένα ψάρια και τα υπόλοιπα ανθρώπινα τερατουργήματα. Γιατί; Μπείτε στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm και θα καταλάβετε. Ο ΠΣΦΕ φτιάχτηκε και «για σας που θέλετε να αποκτήσετε ή έχετε ένα ή περισσότερα ενυδρεία και ζητάτε πληροφό- ρηση» και για «όσους ζητούν δύσκολα ψάρια» και, φυσικά, για όσους «επιθυμούν να συνευρεθούν με άλλους χομπίστες, για ανταλλαγές απόψεων, ψαριών, φυτών και υλικών». Για τον ίδιο λόγο, και το site του. Απολαύστε το και σερφάρετε σε ασφαλή... νερά.

• Θέλετε τον δικό σας διατροφολόγο για το κατοικίδιό σας; Τον έχετε και είναι δωρεάν. Πού; Στο http://www.petdietdesigner.com/ θα βρείτε δωρεάν το πρόγραμμα λογισμικού που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πλήρη και ισορροπημένα γεύματα για τα κατοικίδιά σας. Έτσι θα μπορούν να παίρνουν όλες τις θρεπτικές ουσίες, αλλά και τις σωστές αναλογίες και από μαγειρευτά φαγητά. Δοκιμάστε το και δείτε τη διαφορά.
Αργυρώ Κ. Μώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: