Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

e-pet ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

e-pet

• Για «χρόνια πολλά», για «περαστικά», για «συγχαρητήρια», για «μια απλή καλημέρα»... Ετσι, χωρίς συγκεκριμένο λόγο! Πείτε στους αγαπημένους σας φίλους που αγαπούν τα ζώα ότι «σας λείπουν», ότι τους «αγαπάτε», ότι «είναι οι καλύτεροι» και φτιάξτε τους τη μέρα χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές κάρτες με φοβερές φατσούλες. Επισκεφθείτε το http://www.123 greetings.com/pets/, επιλέξτε την κάρτα που σας αρέσει με σκυλάκια, γατάκια, πατουσάκια ή ελεφαντάκια, σε φωτογραφίες ή σκίτσα, διαλέξτε τη μουσική που ταιριάζει με το ύφος του μηνύματός σας (ροκ, λάτιν, μπαλάντα κ.ά.) και στείλτε τη. Είναι βέβαιο πως ο παραλήπτης θα λάβει το μήνυμα!

• Θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στη γάτα σας, για να της ανταποδώσετε όλα όσα σας προσφέρει; Αν πιάνουν τα χέρια σας, η λύση είναι μία: http://www.instructables.com/id/Cat-House-for-those-chilly-nights/#step1. Κάντε κλικ, γραφτείτε και δείτε βήμα βήμα όλα όσα πρέπει να κάνετε για να φτιάξετε ένα πανέμορφο και άνετο γατόσπιτο, το οποίο καθαρίζεται εύκολα και προσφέρει άνεση και ζεστασιά στα μικρά μας αιλουροειδή. Μπορείτε να το τοποθετήσετε και μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό για τις αδέσποτες γατούλες που φροντίζετε.

• «Ηοw to...» Θέλετε να μάθετε πώς να πείσετε τους γονείς σας να υιοθετήσετε σκύλο; Πώς να μάθετε στη γάτα σας βόλτα με λουράκι; Πώς να της δώσετε εύκολα το χάπι χωρίς να την ταλαιπωρήσετε; Πώς να παίξετε παιχνίδια με το σκύλο σας; Σ’ αυτά τα «Πώς;» και σε άλλα πολλά σας απαντά η ιστοσελίδα http://www.howcast.com /categories/1153-Pets. Δείτε βίντεο για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε πολλά –χρηστικά και ενδιαφέροντα– πράγματα με τα κατοικίδιά σας (σκύλους, γάτες, άλογα, ψάρια, πτηνά κ.ά.), που θα κάνουν τη ζωή όλων σας πιο εύκολη.
Αργυρώ Κ. Μώρου

http://www.enet.gr/?i=animals-farm.el.home&id=220028

Δεν υπάρχουν σχόλια: