Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ


Βοηθήστε τους να βοηθήσουν
ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

Ποιος είπε ότι όσοι αγαπούν τα ζώα, δεν αγαπούν τους ανθρώπους; Μια ηχηρή απάντηση σε όσους επιμένουν να πιστεύουν ότι «οι φιλόζωοι δεν είναι και φιλάνθρωποι» δίνουν τα μέλη του Σωματείου Ζωοφίλων Λευκάδας, διοργανώνοντας ένα διαφορετικό παζάρι: μια εκστρατεία υπέρ των άπορων συμπολιτών μας.

Στο φετινό τους παζάρι, το οποίο διοργανώνεται στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, στο «In Center», στο κέντρο της Λευκάδας, τα μέλη του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας -με αφορμή την οικονομική κρίση- εγκαινιάζουν μια γωνιά βοήθειας άπορων συμπολιτών μας και ζητούν από όλους μας ρούχα σε πολή καλή κατάσταση, ιματισμό σπιτιού (κουβέρτες, σεντόνια κ.ά.), παιχνίδια, γραφική ύλη, τρόφιμα με μακρινή ημερομηνία λήξης (όσπρια, αλεύρι, γάλατα, μακαρόνια κ.ά.), και οτιδήποτε άλλο νομίζει ο καθένας πως μπορεί να βοηθήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμπαράστασής μας.

Τα μέλη του Σωματείου καλούν επίσης, όποιον γνωρίζει οικογένειες ή ανθρώπους στην περιοχή που να έχουν πρόβλημα διαβίωσης να τους τις υποδείξουν. "Θα είναι χαρά μας να δώσουμε όποια βοήθεια μπορούμε", επισημαίνουν χαρακτηριστικά. Το τηλέφωνο επικοινωνίας των μελών του Συλλόγου με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε είναι το 6943-212791

http://www.enet.gr/?i=animals-farm.el&id=329622

Δεν υπάρχουν σχόλια: